Joehoe! Je woonzorgcentrum in een eigen gepersonaliseerde zorgkrant

Ontwerp je eigen zorgkrant met hulp van onze online editor en krantensjablonen

Joehoe! Je woonzorgcentrum in een eigen gepersonaliseerde zorgkrant

Medewerkers bedanken voor hun inzet in deze moeilijke tijden, bewoners leuke literatuur over het reilen en zeilen in het woonzorgcentrum bezorgen of familieleden van bewoners op de hoogte houden via een mooie en unieke, gepersonaliseerde krant? Via krantjesmaken.be kan je met je zorgcentrum snel en eenvoudig je eigen zorgkrant ontwikkelen en laten versturen.

zorgkrant maken woonzorgcentrum
Verras bewoners, familie en personeel met een eigen zorgkrant

Hoe maak je een zorgkrant?

Maak een account aan om aan de slag te gaan. Met de online tool kan je kiezen tussen enkele templates, waardoor je enkel de tekst en afbeeldingen hoeft te veranderen om snel een eigen krant te verkrijgen. Je kan er ook voor kiezen om volledig je eigen ding te doen door een blanco template aan te vullen met vormen, beeldmateriaal, iconen, teksten, documenten etc. Is de krant klaar? Verzenden maar! Wij zorgen ervoor dat ze goed en wel op haar bestemming aankomt.

Hup, aan de slag!

Kies eerst en vooral je doelpubliek. Voor het woonzorgcentrum kunnen dit onder andere werknemers, bewoners, vrijwilligers en familieleden zijn. Bepaal ook het doel van je zorgkrant: wil je mensen informeren, bedanken of entertainen? Denk ook al eens na over de inhoud en de lay-out.

Betrek bewoners en personeel bij het proces

Personeel en bewoners van het woonzorgcentrum maken een zorgkrant persoonlijk en uniek. Verzamel samen beeldmateriaal en persoonlijke verhalen. Maak eventueel enkelen verantwoordelijk voor bepaalde delen van de krant. Enkele ideeën voor inhoud:

 • Het leven zoals het is…
  Geef een update van de gebeurtenissen en activiteiten in het woonzorgcentrum.
 • Op de planning
  Deel toekomstige activiteiten.
 • Verhaaltje voor het slapengaan
  Deel een persoonlijk verhaal van een medewerker of bewoner, of voeg een fictief verhaal toe.
 • Wijze raad voor 65-minners
  Stuur je een krant naar de familieleden? Dan kan je bijvoorbeeld aan de bewoners vragen welke levenswijsheid zij meegeven aan de jongere generaties.
 • Knutsel-, raadsel- en/of spelletjespagina
  Voeg knutselideeën, een sudoku, kruiswoordraadsel of andere vrijetijdsbestedingen toe.

Verzenden maar!

Verzend de gepersonaliseerde zorgkrantjes in pak of per stuk, naar je woonzorgcentrum of bij je personeel, bewoners of familieleden thuis. Wil je dat we de zorgkrantjes per stuk naar verschillende adressen sturen? Upload een adressenlijst in je account (‘beheer mijn lezers’). Wij zorgen voor de verzending.

Praktisch

Een krant telt 8 bladzijden en kost slechts 3,50 euro (minimumoplage van 15 exemplaren). Ga meteen aan de slag met onze krant-en-klare sjabloon en online editor.

zorgkrant maken woonzorgcentrum
Maak snel en eenvoudig je eigen zorgkrant met onze simpele online editor
Maak nu je eigen zorgkrant

Wil je een krant van meer pagina’s of een kleinere oplage? Dan kan je terecht op Happiedays waar je de keuze hebt uit tal van templates!

Krantjesmaken is een initiatief van Genscom en Happiedays
Live-chat
Via mail
-