Oproep aan de leiding! Verras de leden van je jeugdbeweging met een zelfgemaakte jeugdkrant!

Ontwerp je eigen jeugdkrant met hulp van onze online editor en krantensjablonen

Oproep aan de leiding! Verras de leden van je jeugdbeweging met een zelfgemaakte jeugdkrant!

Eindelijk weer samen op pad! Nu jeugdbewegingen en speelpleinwerkingen weer mogen samenkomen, is het zoeken naar creatieve manieren om de werking voort te zetten. Er zijn ongetwijfeld veel dingen die je met leden en ouders wil delen. Maak je eigen jeugdkrant en verras jouw jongeren met een zelfgemaakte krant vol activiteiten, opdrachten, challenges, foto’s, en tips om de zomer door te komen!

eigen jeugdkrant maken online
Maak een jeugdkrant voor jeugdbewegingen, speelpleinen, maar ook muziek- en sportkampen

Tips voor het maken van jouw jeugdkrant

Speciaal voor jeugdbewegingen en speelpleinwerkingen hebben wij een originele template klaargestoomd om jullie jongeren te verrassen met een unieke, zelfgemaakte krant! Je kan je jeugdkrant ook volledig naar je eigen hand zetten door deze aan te vullen met vormen, beeldmateriaal, iconen en teksten. Is de krant klaar? Verzenden maar! Wij zorgen ervoor dat ze bij jouw leden aan huis geleverd worden.

Met onze eenvoudige online tool is een eigen jeugdkrant maken nooit zo gemakkelijk geweest! Ben je niet zeker wat er allemaal moet instaan? Wij sommen alvast enkele ideeën voor je op:

EXTRA MAATREGELEN: HOE GAAT HET NU VERDER?

  • Jullie zijn er helemaal klaar voor! Tijd om één grote bubbel te vormen! Joepie! Hoe cool is dat! Jullie hebben er ongetwijfeld veel zin in! Maar het zal deze zomer toch een beetje anders dan anders zijn. Licht daarom alle nieuwe maatregelen en afspraken die van toepassing zijn toe om te zorgen dat iedereen op een veilige manier plezier kan maken!

EEN KIJKJE IN HET LEVEN VAN DE MONITOREN

  • Benieuwd naar hoe de monitoren het ervan afgebracht hebben de laatste weken? Laat de monitoren hun verhaal doen, samen met enkele leuke foto’s van tijdens de coronacrisis. Nu zijn ze weer helemaal klaar om er samen een mooie zomer van te maken!

RECEPTEN, PUZZELS KNUTSELEN, VERHAALTJES EN VEEL MEER…

  • Recepten kampfood: bananenbrood, worstenbroodjes…
  • Quiz, raadsels, zoek de 10 verschillen..
  • Knutselideeën met kartonnen dozen, toiletrol, kraaltjes…
  • Buitenspelideeën
  • Verhalen

SFEERBEELDEN

  • Vergeet zeker niet om je leukste sfeerfoto’s aan de krant toe te voegen. Maak een mooie fotoreportage en sluit af met een gigantische groepsfoto.

Snel en voordelig een krantje maken met je jeugdbeweging?

Wil je met jouw jeugdbeweging, sportkamp of speelpleinwerkingen jouw leden graag verrassen met een zelfgemaakt krantje? Dan kan je op Krantjesmaken direct aan de slag met onze kant-en-klare sjabloon. Een krant telt 8 bladzijden en kost slechts 3,50 euro (minimumoplage van 15 exemplaren vereist). Verzend de jeugdkrantjes in pak of per stuk. Wij zorgen dat ze bij jouw leden thuis geleverd worden.

jeugdkrant maken
Ga meteen aan de slag met onze kant-en-klare sjablonen en online editor
Maak nu je eigen jeugdkrant

Wil je een krant van meer pagina’s of een kleinere oplage? Dan kan je terecht op Happiedays waar je de keuze hebt uit tal van templates!

Krantjesmaken is een initiatief van Genscom en Happiedays
Live-chat
Via mail
-